Torsk i fad med grøntsager

Utrolig nem og lækker ret med torsk og grøntsager i en dejlig sauce. Det hele tilberedes i det samme fad i ovnen.

  • Her er kan man se hele fadet.
  • Perfekt tilberedt torsk og grøntsager i en vidunderlig sauce med hvidvin og fløde.
  • Her er fisken anrettet på en bund af grøntsager.

Til 2 personer

Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i skiver eller andre mundrette stykker. Skyl porrerne og skær dem ligeledes i skiver. Kom grøntsagerne i et ildfast fad.

Rør fløde og citronsaft sammen i en skål. Rør derefter hvidvinen i. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen over grøntsagerne.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 35 minutter. Læg derefter torsken i fadet, og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i yderligere 10-12 minutter afhængig af hvor tykke fileterne er.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
15.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.