Varm chiagrød

Denne super nemme opskrift på dejlig varm chiagrød er nem at følge, og resultatet bliver en cremet grød, der konsistensmæssigt er lidt tyndere end risengrød, men smager ligeså dejligt.

  • Varmende chiagrød a la risengrød.
  • Lidt tættere på.
  • Her uden kanel og smørklat.

Til 4 personer

Topping

Kom chiafrø, vand og salt i en gryde, og sæt den på et blus ved middelvarme. Tilsæt mælken, når vandet er væk.

Der skal røres godt undervejs. Brug evt. et piskeris, så chiafrøene ikke klumper sammen.

Smag grøden til med sødemiddel efter ca. 30 minutter, og server evt. chiagrøden med kanel og en smørklat på toppen.

Indsendt af
d.
19.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.