Laksesalat

En skøn, snehvid pålægssalat med en cremet konsistens. Den milde smag af laks kombineres med en pikant, syrlig snert af kryddereddike samt et friskt drys dild, som samtidig giver udtrykket et klædeligt, grønt touch.

  • God som forret på friskbagt brød, og eventuelt sammen med anden fisk.

Til 2 personer

Hæld A38 til afdrypning i en kaffetragt med filter. Her drypper det af i 2-3 timer, således cirka halvdelen forsvinder. En spsk. mayonnnaise tilsættes. Du har nu en hvid masse som smages til med dild, peber og kryddereddike. Til sidst pilles fisken fri for skind og ben og plukkes i stykker og blandes i dressingen.

Indsendt af
d.
26.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.