Kylling i karry

Kylling i karry på nem og fedtfattig vis med saftige æbletern, som giver et friskt syrligt-sødt touch. Server med ris og f.eks. kokosflager og rosiner i små skåle til at drysse over. Det gør måltidet endnu mere festligt.

  • Du kan evt. bruge kyllingefileter i stedet for hele kyllinger. Det er er praktisk hvis du vil lave opskriften til få personer.

Ingredienser

Sovs

Fedtfattig

Kog kyllingerne til de er møre, ca. 1 time.
Pil den kogte kylling fra skind og ben og fordel det i mindre stykker.
Rens porren og skær dem i tynde ringe. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Hak løgene og svits dem i bouillon tilsat karry.
Drys maizenamelet over bouillonen og rør rundt. Tilsæt kyllingekødet , porrerne og æblerne og lad retten småkoge ca. 10 min. smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Server flere grøntsager til og evt. løse ris.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.