Chili con carne

En utrolig god opskrift på chili con carne som anbefales på det stærkeste. Retten indeholder mange gode krydderier som er med til at give en fantastisk smag.

  • Server med flüte.

Til 6 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Man tager en 5 liter gryde, og heri bruner man kødet. Tilsæt de hakkede løg, bønnerne, tomaterne (begge med saft), den grønne peber, hvidløgene, chili pulver, paprika, sukker, eddike og spidskommen.

Læg låg på og lad retten småkoge i ½ time, rør af og til i den, for at forhindre at den brænder på.

Server den i små suppetallerkner med cheddarost og creme fraiche på toppen.
Den rækker til 6-8 portioner.

Indsendt af
d.
08.07.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.