Græske frikadeller

Dette er alletiders opskrift på græske frikadeller og hjemmelavede kartoffelstave.

  • Græske frikadeller der vækker appetiten.

Til 4 personer

Kartoffelstave

Tomatsalat

Dressing

Tilbehør

Fedtfattig

Hak løg og hvidløg fint. Rør kødet sammen med æg, mel, mælk, løg, hvidløg, rosmarin og smuldret feta. Krydr med salt og peber, men pas på med for meget salt, da feta i sig selv er ret salt.

Lad farsen hvile en halv times tid. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på begge sider i olien på en varm pande.

Skræl kartoflerne og skær dem i stave. Fordel dem i et ildfast fad. Drys med rosmarin og salt, og bag dem ved 225 grader i ca. en halv time.

Tomatsalat:

Skær tomaterne i skiver og læg skiverne på en tallerken eller et fad. Skær løget i skiver. Læg løgringene oven på tomatskiverne. Pynt med hakket basilikum.

Dressing:

Rør alle ingredienserne sammen og hæld dressingen over tomatsalaten.

Server frikadellerne med kartoffelstave, tomatsalat og brød.

Indsendt af
d.
30.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.