Hjemmelavet rødkål

Rødkål kan sagtens laves selv og det smager som oftest meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.

  • Det er let og lækkert at lave hjemmelavet rødkål.

Til 6 personer

Snit rødkålen, men fjern stokken. Kom smørret i en gryde, når det er smeltet tilsættes det snittede kål.

Kom sukkeret over kålen og lad det stå i 10-15 min. Herefter kommes eddiken, ribssaften og evt. lidt vand i.

Så skal det stå at småkoge i en times tid. Hvis væsken er ved at forsvinde, tilsættes der mere.
Tilsidst smages det til med salt.

Indsendt af
d.
29.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.