Opskrift på roastbeef

Få endnu mere ud af din roastbeef. Tilbered den helt perfekt - I ovnen og med en fænomenal peberrodsblandning, spækket med smag fra den salte soja og skarpe peberrod. Servér med smukt tilbehør som delikat weekendspise.

  • Roastbeef skåret i skiver med den lækre peberrodsblanding.

Til 5 personer

Peberrodblanding

Tag kødet og tør det lidt, kom salt og peber på. Tag alle tingene til peberrodblandingen og bland dem. Lad blandingen stå lidt.

Kom peberrodblandingen på kødet. Kom kødet i et ovnfast fad og kom et stegetermometer i.

Kom kødet i ovnen og lad det stå til der står 60 grader på stegetermometret. Tag det herefter ud og lad det stå lidt.

Skær kødet ud i fine stykker. Du kan koge fadet af med bouillon og servere det til.

Indsendt af
d.
26.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.