Slankemad med pasta

Det behøver ikke at være besværligt at lave mad, som både er sundt, fedtfattigt og fuld af smag. Soya, hvidløg og sennep giver et væld af forskellige smagsnuancer til rødbedeblandingen, som med den gode smag, men også sin flotte, røde farve lægger sig smukt på det mildere lag af frisk pasta.

  • Sund mad med pasta, rødbedesalat og ristede svampe.

Til 2 personer

Fedtfattig

Rødbederne bages i ovnen i 40 minutter. Lad dem derefter køle lidt af inden de skrælles. Skræl gulerødderne mens du venter. Rødbeder og gulerødder rives på den grove side af rivejernet. Bland det i en skål med presset hvidløg, limesaft, dijonsennep og soya.

Skær champignonerne i kvarte og rist dem i lidt god olivenolie på en pande. Drys med salt og peber.

Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken og servér sammen med de ristede champignoner og rødbede/gulerods-blandingen.

Indsendt af
d.
29.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.