Perlebygsalat

En dejlig perlebygsalat med mango, koriander og rucola. Hertil kommer en dressing med citron, ingefær og honning.

  • Flot at se på og smager fantastisk godt.

Til 3 personer

Dressing

Fedtfattig

Perlebyggen skylles først i vand. Læg det f.eks. i en tæt sigte og hæld vand over. Hæld derefter perlebyggen i kogende vand som er letsaltet og kog efter anvisningen på pakken. kog gerne i rigeligt vand, så kan du altid hælde fra efter kogningen.

Sigt vandet fra og afkøl perlebyggen. Skyl rucolaen, skræl mangoen og skær frugtkødet fra stenen. Vask forårsløg og skær det i små stykker. Bland perlebyggen, frugt og grøntsager sammen.

Dressingen laves af revet ingefær, citronsaft, honning og olie. Hæld dressingen over salaten og afslut med at drysse korianderblade over til slut.

Indsendt af
d.
02.12.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.