Risotto med spinat

Her er en fyldig og god risotto opskrift som kan serveres til utallige retter og altid smager lige godt. Det er de gode ingredienser med bl.a. spinat og pinjekerner som gør denne ret til en smagsoplevelse.

  • Smagfuldt tilbehør og hovedret.

Til 4 personer

Skræl løg og hvidløg og hak dem. Smelt smørret i en gryde, sauter løgene heri sammen med risottorisen. Tilsæt hvidvin lidt af gangen under stadig omrøring. Vinen skal trække ind i risene før næste omgang vin tilsættes.
Gør det samme med grøntsagsbouillon (dette tager ca. 45 min). Risen skal til slut have en cremet konsistens, men stadig være al dente. Samtidig ristes pinjekernerne lidt på panden. Spinaten skylles og hakkes. Kom dette i risottoen og rør rundt.

Tilsæt revet parmesan og smag til med salt og peber. Afslut med at tilsætte pinjekernerne.
Risottoen serveres mens den er rygende varm for at få den allerbedste smagsoplevelse.

Indsendt af
d.
08.02.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.