Rejer med squash, fennikel og creme af peberrod

En dejlig forret med rejer, fennikel og hjemmelavet peberrodssalat. Fungerer rigtigt godt med lidt brød til også.

  • En flot forret som lige har det ekstra der skal til.

Ingredienser

Hæld lagen fra rejerne og tilsæt revet skal fra halvdelen af citronen, samt salt og peber. Sæt rejerne på køl.

Bland creme fraiche med den anden havldel af citronskallen, revet peberrod, dild, salt og peber.

Skær squash og fennikel i meget tynde strimler (f.eks. på et mandolinjern) og bland dem i en skål med saften fra en halv citron, lidt olie og salt.

Anret salaten på en tallerken med rejerne og peberrodscremen.

Servér evt. brød til.

Indsendt af
d.
02.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.