Bruschetta med græskar

Bruschettas kan serveres med mange forskellige slags topping, og denne variant med græskar, feta og rucola er virkelig lækker. Sødmen fra de bløde stykker græskar akkompagneres af den skarpe rucola, og det hele toppes af med en cremet fetaost.

  • To lækre bruschettas med græskar
  • Lækkert brød, frisk ost og smuk orange græskar

Til 8 stk

Fjern skræl og kerner fra græskaret, og skær "kødet" i tern. Vend græskartern med olie, salt og peber, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 220 grader i 30 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.

Skyl rucola.

Rist brødet gyldent på en brødrister eller i ovnen.

Fordel græskar, feta og rucola på brødet.

Bland honning og balsamico, og fordel det på toppen lige inden, du serverer dine bruschettas.

Indsendt af
d.
04.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.