Fedtfattig æggesalat med skyr

Cremet og mættende æggesalat med skyr - fedtfattig - uden at det går ud over den gode smag.

  • Den fedtfattige æggesalat på en stykke rugbrød.
  • Æg, skyr og de øvrige ingredienser rørt sammen.

Til 5 personer

Fedtfattig

Kog æggene i 8 minutter. Hæld koldt vand over og lad dem køle af. I mellemtiden gøres de andre ingredienser klar...

Skyl purløg og klip det fint.

Skyl agurken og flæk den på langs. Skrab evt. de bløde kerner ud med en teske, så æggesalaten ikke bliver for "vandet". Skær agurken i fine tern.

Skyl ligeledes radiserne og skær dem i fine tern.

Pil de kogte æg og hak dem. Bland dem sammen med purløg, agurk og radiser samt skyr og karry. Smag æggesalaten til med salt og peber.

Æggesalaten er bedst, hvis den får lov at trække lidt i køleskabet. Ellers kan den godt være lidt for skyr-agtig.

Hvis æggesalaten skal være ekstra fedtfattig

Så kan man fjerne blommerne fra de kogte æg inden de hakkes. Æggeblommerne har et højt fedtindhold, men personligt synes jeg det er lidt for fanatisk at fjerne dem.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.