Chiagrød med hindbær

Denne chiagrød har fået en flot lyserød farve og en dejlig smag af hindbær, der på en gang er søde og syrlige. Hvis du tilsætter vanilje bliver grøden aromatisk og ekstra velegnet som dessert.

  • Cremet chiagrød med friske hindbær og mandler på toppen.
  • Set fra oven.
  • Endnu et billede af grøden med det høje næringsindhold.

Til 1 person

Forslag til topping

Fedtfattig

Skyl hindbærrene, og lad dem dryppe af. Mos dem med en gaffel, eller blend dem med en stavblende eller lignende, afhængig af hvor fin du ønsker konsistensen. Jeg moste dem bare med en gaffel.

Bland de moste/blendede hindbær sammen med chiafrø, sojamælk og evt. vaniljesukker/vaniljepulver.

Dæk chiagrøden til, og lad dem trække i køleskabet i minimum 2 timer - gerne natten over.

Rør i grøden inden servering. Spis den f.eks. med friske hindbær, mandler og rosiner på toppen (eller hvad du nu har lyst til).

Indsendt af
d.
20.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.