Hjemmelavet pizzasandwich

Lækre hjemmelavede pizzaer, der er klappet sammen til pizzasandwich og fyldt med frisk spinat. De kan snildt gemmes både på køl og i fryseren og senere bruges til f.eks. madpakken.

  • En lækker pizzasandwich med frisk spinat.
  • Sandwich klar til frokosten eller aftensmaden.

Til 4 personer

Fyld

Kom det lunkne vand i en skål, og smuldr gæren heri. Tilsæt olie og salt, og rør til gæren er opløst.
Hæld det grove mel i først, og kom så hvedemelet i lidt ad gangen, indtil dejen er mættet. Ælt dejen godt, og stil den derefter til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Del dejen i det antal pizzaer, du ønsker, og rul dem så ud til tynde, aflange cirkler.

Blend flåede tomater, lidt timian, basilikum, salt og peber. Smør lidt tomatsauce ud på hver pizza. Riv parmaskinken i mindre stykker, og fordel to det på hver pizza. Skær mozzarellaosten ud i skiver, og fordel dem på pizzaerne.

Bag pizzaerne ved 225 grader i ca. 10 minutter. Tag dem herefter ud, og fold dem på midten. Bag dem i yderligere 5 minutter, eller til de er gyldne.

Lad pizzaerne køle lidt af. Skyl spinaten, og tør bladene med et rent viskestykke. Åben hver pizzasandwich en smule, og fyld spinat i.

Tip: Hvis de ikke skal spises med det samme, er det en god ide at vente med at komme spinaten i.

Indsendt af
d.
24.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.