Italienske fiskefrikadeller

Den friske basilikum og de soltørrede tomater giver fiskefrikadellerne en smag af italiensk varme, og man drømmer sig til de sene aftener i syden og cucina di mare.

  • Her er fiskefrikadellerne serveret med italiensk grøntsagsfad og pesto.
  • Fiskefarsen.
  • Frikadellerne steges på panden.

Til 2 personer

Skyl basilikummen, og hak den. Hak ligeledes de soltørrede tomater.

Pil hvidløget, og pres eller hak det fint.

Rør basilikum, tomater og hvidløg sammen med fiskefarsen.

Form farsen til fiskefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme.

Servér f.eks. med italiensk grøntsagsfad, kartofler eller find andre idéer til tilbehør her.

Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.