Karrysuppe med kylling og grøntsager

Fantastisk karrysuppe fyldt med gode, sunde grøntsager og kylling. Kokosmælken er med til at gøre suppen dejlig cremet, og karrypastaen giver en skøn krydret smag. Suppen kan evt. serveres med ris eller brød til.

  • En portion karrysuppe med kylling og grøntsager

Til 4 personer

Fedtfattig

Hak løgene groft, og svits dem i olien i en gryde ved middel varme, til de er glasagtige.
Fjerne kernerne fra chilien, og hak den i små stykker. Hak hvidløg, og tilsæt begge dele sammen med vandet.

Lad det simre, mens du forbereder resten.

Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, skyl broccolien, og del den i mindre buketter, hæld vandet fra vandkastanjerne, og vent med at komme det hele i.

Brug en stavblender til at blende indholdet i gryden. Tilsæt derefter kyllingen. Vent 5 minutter og tilsæt derefter broccoli og vandkastanjer.

Hak forårsløgene og kom det meste op i gryden, når resten har fået 5-10 minutter. Hold lidt af det grønne fra forårsløgnene tilbage, så du kan pynte suppen.

Kom kokosmælk og rød karrypasta i, og lad retten komme op og koge.

Server karrysuppen med de friske forårsløg på toppen. Du kan også servere den med f.eks. ris eller brød til.

Indsendt af
d.
08.06.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.