Laksetatar med ingefær

Opskriften på laksetatar med ingefær udgør snildt en forret til 4-10 personer eller hovedret for 2 personer.

Til 4 personer

Hak laksen fint og kom den i en skål.

Skræl ingefæren, hak den fint og kom den i skålen.

Skyl forårsløgene og snit dem fint på skrå. Kom det i skålen.

Skyl agurken. Flæk den på langs og skrab de bløde kerner i midten ud med en ske. Hak resten af agurken meget fint. Bland det sammen med de andre ting i skålen.

Pres limesaft over laksetataren og smag til med salt og peber.

Laksetataren kan spises som den er, eller serveres på brød smurt med flødeost.
Stik evt. brødet ud med en madring, før det ristes og flødeosten smøres på. Sæt derefter madringen over den smurte brødring igen, og fyld laksetataren i. Pres let med en ske eller gaffel og fjern madringen. Kom lidt ekstra tatar på toppen. Så bliver det pænest.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.