Paneret kyllingefilet

Nem og lækker opskrift på paneret kyllingefilet, der bliver brunet af i smør på panden og bagt færdig i ovnen. Paneringen giver en dejlig sprødhed på ydersiden, mens den samtidig holder på smagen og giver et saftigt indre.

  • Saftig og velsmagende paneret kylling, der også har en lækker sprød skorpe!

Til 4 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom mel op i en skål, og krydr med salt og peber. Bland rasp og parmesan i en anden skål. Slå æg ud i en tredje skål, og pisk dem lidt sammen. Halvér kyllingefileterne, og vend dem i mel, æg og rasp i den rækkefølge. Brun kyllingefileterne af i smør på panden, indtil de er gyldenbrune. Bag dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil fileterne er færdige.

Tip:

Servér evt. de panerede kyllingefileter sammen med grillede tomater, spidskål på panden eller lige den type tilbehør, du har lyst til.

Indsendt af
d.
02.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.