Purløgsmayonnaise

Purløg giver denne mayonnaise det afgørende, friske pift og smagen er helt anderledes end den kedelige smag, som mange måske normalt forbinder med mayonnaise.

I øvrigt er det simpelt: Der skal kun bruges tre ingredienser udover salt og peber.

  • Grøn purløgsmayo.

Til 6 personer

Skyl purløg og blend det sammen med olien.

Si det igennem et klæde (du kan evt. undlade dette, hvis det skal gå stærkt, men så bliver purløgsmayonnaisen ikke helt så fin i strukturen).

Pisk æggeblommer sammen med lidt salt. Pisk purløgsolie i lidt af gangen, så æggeblommerne kan nå at absorbere den.

Tilsæt purløgsolie indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

Smag purløgsmayo'en til med salt og (hvidt) peber.

Indsendt af
d.
09.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.