Ribbenstegssandwich - lækker hjemmelavet opskrift

Skøn opskrift på den lækreste hjemmelavede ribbenstegssandwich med agurkesalat og rødkål. De sprøde svær giver en dejlig knasende effekt i den ellers bløde og saftige sandwich.

  • Vanvittigt lækker og saftig ribbenstegssandwich.
  • Her er stegen klar til den hjemmelavede sandwich.

Til 6 personer

Gå ribbenstegen efter, og se, om alle sværene er ridset ordentligt – de skal gå ned til kødet, men der må ikke skæres i kødet. Gnid godt med salt imellem sværene.

Læg stegen i et ildfast fad, og hæld lidt vand ved – hvis vandet fordamper undervejs, kan du komme lidt mere ved.

Bag den ved 200 grader i ca. 1-1,5 time – kernetemperaturen skal være på ca. 70-75 grader, så det afhænger lidt af størrelsen på stegen. Skru op for varmen eller tænd for grill de sidste 5-10 minutter, hvis sværene ikke er blevet sprøde. Læg ribbenstegen over på et skærebræt, og lad den hvile, mens du forbereder resten.

Skær burgerbollerne over, og smør dem med et lag mayonnaise. Læg et par blade salat og lidt agurkesalat og rødkål på. Skær et par skiver af ribbenstegen, læg dem i sandwichen, og kom overbollen på.

Indsendt af
d.
13.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.