Tzatziki med mynte

Vi er alle vilde med den traditionelle tzatziki. Dette er en velsmagende, klassisk tzatziki, blot med - som navnet antyder - et friskt pift af mynte, som gør den græske delikatesse endnu mere delikat. Servér til f.eks. grillet kød, bøffer, græsk salat eller moussaka.

Til 4 personer

Skyl agurken og flæk den på langs. Skrab kernerne ud med en ske - de skal ikke bruges. Riv agurken på et rivejern. Pres væden ud af den revne agurk med hænderne.

Hak mynten og bland det sammen med revet agurk. Pres citronsaft over. Rør græsk yoghurt i.

Hak eller pres hvidløg og rør det i tzatzikien. Smag til med salt og peber.

Myntetzatzikien kan spises med det samme, men den har også godt af at trække lidt i køleskabet inden servering.

Indsendt af
d.
03.12.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.