Veganske pandekager

Super lækre veganske pandekager der er lige så lette at lave som normale pandekager. Gode til både morgenmad, eftermiddagsmad eller dessert.

  • En stak tynde pandekager.
  • Servér evt. med vegansk kokoscreme, brombærkompot og ristede nødder.

Til 5 stk

Pandekager

Forslag til tilbehør

Brombærkompot

Pandekagerne:

Bland mel, bagepulver og kanel sammen. Bland derefter sojamælken i lidt efter lidt mens du pisker med et piskeris. Pisk indtil dejen er jævn og uden klumper.
Steg pandekagerne i olien/fedtstoffet ved middel til høj varme i ca. 3-4 minutter på hver side til de er let gyldne.

Tilbehør til veganske pandekager:

Jeg serverede de veganske pandekager med kokoscreme, ristede hasselnødder og brombærkompot, men du kan spise dem med lige det tilbehør du ønsker.

Kokoscreme:
Stil en dåse kokosmælk i køleskabet natten over (eller et par timer i fryseren samme dag). Vend dåsen på hovedet når du åbner den. Kokosvandet og kokoscremen skulle nu gerne være skilt. Hæld vandet fra og skrab cremen ud. Pisk med en el-pisker til cremen er jævn og luftig. Stil til side i køleskabet indtil du serverer pandekagerne.

Hasselnødder:
Hak nødderne, læg dem i et tyndt lag i et fad og rist i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter til de er lysebrune. Stil til side.

Brombærkompot:
Put bær, sukker og vand i en lille gryde og kog ved middel varme i 10 minutter, rør jævnligt, indtil bærrene er kogt ud og væsken er svundet ind. Stil til side.

Servér pandekagerne med tilbehøret. Velbekomme!

Indsendt af
d.
06.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.