Forretter - side 10

Bagte dadler med lufttørret skinke.
Dadler med parmaskinke

Bagte dadler med cremet feta og sprød parmaskinke. En skøn og hurtig lille snack til festens velkomstdrink eller når du blot har lyst til lidt lækkert.

God fiskesuppe med torsk og porre.
Fiskesuppe med porre

Delikat og cremet fiskesuppe med torskefilet, porre, hvidvin og en velafbalanceret, rund smag og desuden en indbydende, lys kulør.

Dejlig suppe med grøntsager.
Kartoffelsuppe med fløde

En dejligt cremet kartoffelsuppe med fløde, porrer og eventuelt lidt frisk persille på toppen.

Eksotisk suppe med kokos og grøntsager.
Kokossuppe med gulerødder

Kokossuppen er en gylden godbid og et spændende alternativ til mere traditionelle grøntsagssupper.

Suppe med den dejlige grønne farve.
Kold agurkesuppe

En forfriskende, kold agurkesuppe med agurk og melon.

En sund og lækker ret med kylling og rucola.
Kylling med rucola

Kylling med rucola er en rigtig flot forret, men den kan sagtens bruges som hovedret også.

sunde og velsmagende
Laksepandekager med avocado

Laksepandekager med avocado er både ufatteligt nemme at lave, de er sunde samt en fryd for øjet.

Dekorative og lækre
Laksepandekager med flødeost

Det tager kun 10 minutter at lave lækre laksepandekager med flødeost.

Både sundt og dekorativt.
Laksepandekager med rygeost og peberrod

Friske og lækre laksepandekager med peberrod og rygeost. Utroligt nemme at lave.

Lakseruller med et skarpt hint af wasabi står klar på fadet.
Lakseruller med wasabi

De labre lakseruller med wasabi er umådeligt nemme at lave. Du har hurtigt en flot og fortræffelig forret eller frokost. De er også interessante som tilbehør.

Laksesnitterne er her serveret med en god salat.
Laksesnitter

Med laks og butterdej er det nemt at forberede forretten til flere mennesker i en fart, uden at gå på kompromis med hverken smag eller udseende.

Flot og lækker sushi.
Laksetataki

En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.

Anretning af asiatisk inspireret laksetatar med ingefær, lime og forårsløg.
Laksetatar med ingefær

God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.

Hvidløgene og marinaden gør tigerrejernes smag rigtig god - der er både surt, sødt og stærkt.
Marinerede tigerrejer med hvidløg

En skøn og oplagt forret i form af marinerede tigerrejer, som trækker i en lage med hvidløg i chiliolie.

Melon med parmaskinke er hurtigt at lave og smager fantastisk.
Melon med parmaskinke

Mild honningmelon viklet ind i delikat parmaskinke er bestemt ikke indviklet at tilberede, og det er virkelig velegnet som en klassisk, dekorativ forret.