Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Forretter - side 3

  • Forretter med fisk
    • Forretter med laks
    • Forretter med rejer
    • Forretter med tun
  • Forretter med asparges
  • Nemme forretter
  • Forretter der kan laves i forvejen
  • Italienske forretter
    • Bruschettas
    • Carpaccio
  • Forretter uden fisk
  • Forretter til efterår
  • Forretter til sommer
  • Forretter i glas
  • Tatar
    • Laksetatar
  • Suppe til forret
    • Tilbehør til suppe
  • Forretter med parmaskinke
  • Forretter med æg
  • Forretter til nytår
    • Nytårsforretter uden fisk
  • Forretter med kylling
  • Forretter med avocado
  • Blinis
  • Forretter til mange
Nem og festlig forret med røget laks og avocado.
Røget laks med avocado

Gør det nemmere at kreere en menu med flere retter ved at servere denne simple, dejlige og dekorative forret med lyserød, røget laks og grøn, cremet avocado.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g røget laks
  • 2 avocadoer
  • 1 citron
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • cayennepeber
  • salt
  • peber
  • 1 bdt dild
  • sandwichbrød
Det er nemt at anrette flot som dette.
Stegte kammuslinger med rygeostcreme

Denne lille lækre anretning har en skøn blanding af kammusling og rygeost rørt sammen med creme fraiche.

Smugkig på ingredienser
  • 4 radiser
  • 100 g rygeost
  • 100 g fraiche 9%
  • salt
  • peber
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk olie
  • 4 kammuslinger
Lag på lag sushi.
Vegetariske sushi firkanter

En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g sushiris
  • 1 1/2 spsk riseddike
  • ca. 1/2 tsk sukker
  • 1 drys salt
  • 1/4 agurk i tynde skiver
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 æg (pisket)
  • 2 forårsløg (fintsnittede)
  • 1 1/2 noritang-plade
  • 1 peberfrugt (flækket, grillet med skindet fjernet)
Blinis toppet med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg - lækker forret
Blinis med stenbiderrogn

Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.

Smugkig på ingredienser
  • 250 ml creme fraiche 18 %
  • 1 rødløg
  • 100 g stenbiderrogn
  • salt
  • 12 blinis pandekager (færdigkøbte eller hjemmelavede)
  • purløg
  • peber
  • citron (i skiver)
Krebsehaler i chilimarinade
Chilimarinerede krebsehaler

I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.

Smugkig på ingredienser
  • 2 chilier
  • 1 citron
  • 3 skalotteløg (små) (eller et halvt alm. løg)
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 2 dl olivenolie
  • 2 tsk sukker
  • salt
  • peber
Bagte portobellosvampe med fyld af flødeost og bacon og et lille drys persille på toppen.
Fyldte portobellosvampe med flødeost og bacon

Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.

Smugkig på ingredienser
  • 6 portobellosvampe
  • 3 spsk olie
  • 150 g bacontern
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g flødeost (naturel eller hvidløgsost eller urter efter smag)
  • 4 spsk rasp (kan udelades - se her hvordan)
  • salt
  • peber
  • Evt. 1 håndfuld persille eller frisk basilikum til drys
Her er rejerouladen serveren på en bund af avocadoskiver og med syltede rødløg som pynt.
Rejeroulade

Skøn rejeroulade med et lag af rejemousse og et tyndt lag af flot grøn dild. En smuk forret.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 3 dl creme fraiche (minimum 18%)
  • saften fra 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 5 blade husblas
  • vand
  • 3 bdt dild
  • saften fra 1/2 citron
  • 3 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • salt
  • peber
Annonce
Her er tunmoussen pyntet med mango, avocado og rejer.
Tunmousse med skyr

Lækker cremet tunmousse med skyr og friske krydderurter samt husblas som giver den helt rigtige konsistens.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 6 blade husblas
  • 3 ds tun i vand
  • 4 dl skyr
  • 1 bdt purløg
  • evt. 1 bdt dild eller mere purløg
  • salt
  • peber
  • lidt citronsaft
  • mango i tern
  • avocado i tern
  • rejer - tjek også den her tunmousse med rejer, der får topkarakter af brugerne
Et fad fyldt med små hjemmelavede blinis pandekager.
Blinis pandekager

Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.

Smugkig på ingredienser
  • 1 dl vand (lunkent)
  • 3 1/2 dl letmælk
  • 15 g gær
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 60 g smør
  • 4 spsk creme fraiche 18 %
  • 100 g fuldkornsmel
  • 150 g hvedemel
  • 3 æggehvider
  • ekstra smør (til stegning af pandekagerne)
Skønne bruschettas med svampe i flødesauce
Bruschetta med svampe

Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g svampe (jeg brugte champignoner)
  • 1 ciabattabrød flute
  • olie (til brødet)
  • 2 spsk olivenolie
  • 30 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl piskefløde
  • salt
  • peber
  • evt. hvidløg (til brødene)
  • evt. persille
Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Smugkig på ingredienser
  • 15 g pinjekerner
  • 90 g oksefilet (gerne skåret på forhånd)
  • 20 g parmesanost (hel eller i flager)
  • God ekstra jomfruolivenolie
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • havsalt
  • peber (friskkværnet)
Kartoffelsuppen dekorativt pyntet og klar til servering.
Cremet kartoffelsuppe

Super simpel, cremet kartoffelsuppe. Hurtig (og idiotsikker) at tilberede, men ikke desto mindre virkelig velsmagende, fyldig og mættende. Sågar budgetvenlig.

Smugkig på ingredienser
  • 600 g kartofler (gerne bagekartofler)
  • 1 løg
  • 25 g smør
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl piskefløde
  • salt
  • peber
  • purløg
  • evt. syltede bolsjebeder eller -rødløg
Her er den dampede torsk pyntet med lidt dild, men man kan også bruge andre krydderurter.
Dampet torsk med porre

Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.

Smugkig på ingredienser
  • 3 porrer
  • ca. 200 g torskefilet
  • 4 spsk smør
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl fløde
  • salt
  • peber
  • evt. dild til pynt
Lækker gourmet forret med rejer.
Flot gourmet forret med rejer, asparges og brunet smør

Flot, lækker og overraskende nem gourmet forret med rejer, asparges og brunet smør.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g asparges (hvide eller grønne eller en blanding af begge dele)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 200 g smør (det lyder voldsomt, men det er kun lidt af smørret der spises)
  • 100 g rejer (jeg brugte friskpillede fjordrejer, men du kan også bruge andre rejer)
  • dild eller andre krydderurter efter smag
  • Servér evt. med brød
Server gulerodssuppen som forret.
Gulerodssuppe

Simpel og sund suppe med gulerødder, karry, creme fraiche og ingefær. Server som lunende forret eller et enkelt hverdagsmåltid med flutes til.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 2 løg
  • 8 gulerødder (store)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 l vand
  • lidt ingefær (reven)
  • 1 tsk karry
  • fraiche 9%
  • brøndkarse eller persille
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. …
  9. 12
  10. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025