Forretter - side 2

God kartoffel-porresuppe med purløgsolie, creme fraiche og ørredrogn
Kartoffel-porresuppe

Nem opskrift på dejlig kartoffel-porresuppe med en forførende mild, rund smag og et dekorativt udseende, pyntet med purløgsolie på toppen.

Lakserouladen er lavet med spinat og fyldt med røget laks og hytteost
Lakseroulade

Lav nemt og hurtigt lokkende lakseroulade som forret, og glæd gæsterne med den klassiske sammensætning af smage samt de fine farvekontraster.

En flot forret som lige har det ekstra der skal til.
Rejer med squash, fennikel og creme af peberrod

En dejlig forret med rejer, fennikel og hjemmelavet peberrodssalat. Fungerer rigtigt godt med lidt brød til også.

Fisk med asparges, forårsløg og citronsauce kan f.eks. serveres som en rigtig flot forret.
Fisk med citronsauce, hvide asparges og forårsløg

Indbydende og lækker ret med hvidfisk, asparges og citronsauce. God som forret eller som hovedret, hvis man tilsætter hvide kartofler eller lidt brød.

Den varme hummersuppe klar til servering.
Hummersuppe

Hummersuppe er en klassiker. Med denne opskrift kan du nemt lære selv at lave en velsmagende variant af suppen, som garanteret vil være en succes.

En lækker forret til 4 personer.
Kammuslinger med bacon

En let og lækker anretning som udgør en ideel forret. Man kan servere med et par grøntsager til hvis man synes der skal pyntes lidt om den.

Laksemousse pænt pyntet og klar til servering.
Laksemousse

Laksemousse er en populær forret til særlige højtider og festlige lejligheder på grund af den gode smag og den dekorative form. Så er den tilmed også let at lave.

Tunmousse er velegnet til forret, "det kolde bord", frokost og i madpakken.
Tunmousse med fromage frais

Blød og velsmagende tunmousse med fromage frais. Nem at lave og dejligt dekoreret. Fabelagtig som forret, formidabel til frokost og rendyrket nostalgi til sammenskudsgildet.

Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
Blinis med laks

De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.

Lækre avocadoer med tunfyld.
Fyldt avocado med tun

Virkelig nem og lækker opskrift på fyldte avocadoer med tun. Kan både spises til frokost, aftensmad eller som forret.

Græskarsuppe med tigerrejer.
Græskarsuppe med rejer

Græskarsuppe smager fantastisk og er dejligt varmende især om efteråret og om vinteren. Dette er en cremet udgave med rejer, creme fraiche og et syrligt pift af lime.

Lækker inside-out sushi
Inside out sushiruller

Inside out sushiruller med agurk, rejer, avocado og flødeost. Det er ikke svært at lave, smager fantastisk og er samtidig dekorativt.

Jomfruhummerhalerne kommes i ovnen.
Jomfruhummerhaler

Jomfruhummerhaler er en virkelig dejlig spise, som især er godt som forret. Denne opskrift indeholder også en dressing som passer godt til.

Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.
Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail. En klassisk forret, som pynter på alle borde.

Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.
Rejecocktail med ananas

En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.