Forretter - side 3

Nem og festlig forret med røget laks og avocado.
Røget laks med avocado

Gør det nemmere at kreere en menu med flere retter ved at servere denne simple, dejlige og dekorative forret med lyserød, røget laks og grøn, cremet avocado.

Det er nemt at anrette flot som dette.
Stegte kammuslinger med rygeostcreme

Denne lille lækre anretning har en skøn blanding af kammusling og rygeost rørt sammen med creme fraiche.

Lag på lag sushi.
Vegetariske sushi firkanter

En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.

Blinis toppet med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg - lækker forret
Blinis med stenbiderrogn

Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.

Krebsehaler i chilimarinade
Chilimarinerede krebsehaler

I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.

Bagte portobellosvampe med fyld af flødeost og bacon og et lille drys persille på toppen.
Fyldte portobellosvampe med flødeost og bacon

Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.

Her er rejerouladen serveren på en bund af avocadoskiver og med syltede rødløg som pynt.
Rejeroulade

Skøn rejeroulade med et lag af rejemousse og et tyndt lag af flot grøn dild. En smuk forret.

Her er tunmoussen pyntet med mango, avocado og rejer.
Tunmousse med skyr

Lækker cremet tunmousse med skyr og friske krydderurter samt husblas som giver den helt rigtige konsistens.

Et fad fyldt med små hjemmelavede blinis pandekager.
Blinis pandekager

Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.

Skønne bruschettas med svampe i flødesauce
Bruschetta med svampe

Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.

Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Kartoffelsuppen dekorativt pyntet og klar til servering.
Cremet kartoffelsuppe

Super simpel, cremet kartoffelsuppe. Hurtig (og idiotsikker) at tilberede, men ikke desto mindre virkelig velsmagende, fyldig og mættende. Sågar budgetvenlig.

Her er den dampede torsk pyntet med lidt dild, men man kan også bruge andre krydderurter.
Dampet torsk med porre

Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.

Lækker gourmet forret med rejer.
Flot gourmet forret med rejer, asparges og brunet smør

Flot, lækker og overraskende nem gourmet forret med rejer, asparges og brunet smør.

Server gulerodssuppen som forret.
Gulerodssuppe

Simpel og sund suppe med gulerødder, karry, creme fraiche og ingefær. Server som lunende forret eller et enkelt hverdagsmåltid med flutes til.