Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Forretter - side 6

  • Forretter med fisk
    • Forretter med laks
    • Forretter med rejer
    • Forretter med tun
  • Forretter med asparges
  • Nemme forretter
  • Forretter der kan laves i forvejen
  • Italienske forretter
    • Bruschettas
    • Carpaccio
  • Forretter uden fisk
  • Forretter til efterår
  • Forretter til sommer
  • Forretter i glas
  • Tatar
    • Laksetatar
  • Suppe til forret
    • Tilbehør til suppe
  • Forretter med parmaskinke
  • Forretter med æg
  • Forretter til nytår
    • Nytårsforretter uden fisk
  • Forretter med kylling
  • Forretter med avocado
  • Blinis
  • Forretter til mange
Smuk anretning med fine tern af avocado og mango samt rejer og dressing på toppen.
Avocado med rejer og mango

Imponerende og overraskende let ret med avocado, mango og rejer samt en god dressing med jalapeños og hvidløg på toppen.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 1 mango
  • 2 avocadoer
  • lidt limesaft
  • 200 g rejer
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl creme fraiche
  • evt. 2 spsk jalapeños
  • salt
  • peber
Flot ser det også ud.
Avocadomousse

Avocadomousse er en dekorativ forret eller spændende tilbehør, som går godt i spænd med de fleste hovedretter.

Smugkig på ingredienser
  • 2 avocadoer
  • 1 spsk geleringspulver
  • 2 spsk citronsaft (eller limesaft)
  • 1 håndfuld frisk basilikum eller andre krydderurter
  • salt
  • peber
Kan spises som forret, som tilbehør til andre retter eller i en sandwich.
Avocadosalat med tun

Hurtig og sund opskrift med most avocado og tun, smagt til med frisk citron og paprika. En alsidig ret med mange anvendelsesmuligheder.

Smugkig på ingredienser
  • 4 avocadoer (modne)
  • 2 ds tun
  • 1 økologisk citron
  • rosenpaprika (Stærk)
De her baconruller med toastbrød og flødeost er bare helt fantastiske.
Baconruller med brød og flødeost

Lækre små baconruller der bliver bagt sammen i ovnen, så man i én og samme bid bliver mødt af sprød bacon, knasende brød og en lækker cremet flødeost i midten.

Smugkig på ingredienser
  • 1 håndfuld persille
  • 75 g flødeost
  • Saften fra 1/4 citron
  • peber
  • 1 spsk smør
  • 5 stk toastbrød
  • 9 stk bacon
De færdige bruschettas med bacon.
Bruschetta med bacon

Lækre bruschettas med bacon, som er viklet hele vejen rundt om brødet. Ser ekstra imponerende ud, men er nemme at lave.

Smugkig på ingredienser
  • 8 skiver flute eller andet brød
  • 8 skiver bacon
  • olie til stegning
  • 2 tomater
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 fed hvidløg
De færdige bruschettas, serveringsklar med fyld af chorizo og saftig tomat.
Bruschetta med chorizo

Sprøde bruschettas med hvidløg, solmodne tomater og kraftfuld chorizo samt løg, der steges sammen med pølsen for at få endnu mere smag.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g chorizopølse
  • 1 løg (stort)
  • 4 tomater
  • 8 skiver brød
  • 1 fed hvidløg
Det lækre fyld med krebsehaler.
Bruschetta med krebsehaler

Virkelig gode bruschetta med krebsehaler i en cremet dressing, som passer perfekt sammen med det sprøde brød.

Smugkig på ingredienser
  • 3 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise (eller blot mere creme fraiche)
  • 1/2 bdt dild
  • 1/2 rødløg
  • 170 g krebsehaler (drænet vægt)
  • evt. citronsaft
  • evt. sennep
  • salt
  • peber
  • brød
Annonce
Finthakket purløg passer perfekt sammen med rejerne og pynter på toppen.
Bruschetta med rejer

Utrolig nem opskrift på de bedste bruschettas med rejer i en dejlig dressing, som går fortrinligt i spænd med det ristede brød.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g rejer
  • 4 spsk creme fraiche
  • 2 spsk dijonsennep
  • salt
  • peber
  • 8 skiver flute eller andet brød
  • 1/2 bdt purløg
Sprøde og lækre butterdejsstænger med skinke og pesto.
Butterdejsstænger med skinke og pesto

Lækre og sprøde butterdejsstænger med skinke og pesto, der er perfekte som snack, appetizer eller forret. Servér f.eks. de skønne stænger med en lækker dip til.

Smugkig på ingredienser
  • 2 pk butterdej
  • 100 g pesto
  • 90 g serranoskinke
Fantastisk forret, hvor carpaccio toppes med rucola og tynde parmesanflager.
Carpaccio med rucola og parmesan

Forrygende opskrift på carpaccio med rucola og tynde parmesanflager. En simpel kombination, der er sprængfyldt med smag og kan være klar på et øjeblik.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g rucola
  • 1/4 citron
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 90 g carpaccio
  • 25 g parmesanost (i blok)
  • evt. frisk basilikum
Chorizoen og fignerne anrettet i en lille skål med timian på toppen.
Chorizo med figner

En super nem ret, som ikke kræver mange minutter og som indeholder masser af smag fra den sprødstegte, krydrede og kraftfulde chorizo og de søde figner.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g chorizopølse
  • 200 g figen (tørrede eller friske)
  • 1 rødløg
  • frisk timian
Dadlerne kan pyntes med lidt krydderurt.
Dadler med bacon

Dadler med bacon udgør en lækker forret eller snack, og så er de helt ukomplicerede at tilberede.

Smugkig på ingredienser
  • 16 tørrede dadler uden sten
  • 8 skiver bacon
  • lidt olie til stegning
  • 50 g mandler
  • lidt frisk salvie eller anden krydderurt
Krydrede edamamebønner i en smuk, lysegrøn nuance.
Edamamebønner med salt og chili

Nem og sund snack med kun 3 ingredienser: Edamamebønner, chili og salt.

Smugkig på ingredienser
  • 400 g edamamebønner med bælg (frosne eller optøede)
  • flagesalt
  • chilipulver
Skaldyrssalat anrettet lagvis med avocado og mango.
Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rejer
  • 300 g krebsehaler
  • 1 dl sød chilisauce
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 1 mango
  • 2 bdt forårsløg
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1/2 citron eller lime
Skøn og mega fancy forret med jomfruhummer, der steges hel
Forret med jomfruhummer

Skøn forret bestående af lækre jomfruhummere med friske grønne asparges og en let syrlig hvidvinssauce, der passer forrygende til skaldyr.

Smugkig på ingredienser
  • 1 dl hvidvin
  • 50 g smør
  • salt
  • peber
  • 2 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • 4 jomfruhummere
  • 1/2 citron
  • 300 g asparges
  1. « Forrige
  2. 1
  3. …
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. …
  10. 12
  11. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025