Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Fiskeopskrifter - side 5

  • Laks
    • Varmrøget laks
    • Forretter med laks
    • Tilbehør til laks
    • Laks i ovn
    • Pastaretter med laks
  • Hellefisk
  • Fiskeopskrifter til børn
  • Skaldyr
    • Hummer
    • Rejer
    • Muslinger
    • Krebsehaler
  • Torsk
  • Makrel
  • Fisk i ovn
  • Tun
    • Tunmousse
    • Salat med tun
    • Forretter med tun
  • Fiskefrikadeller
    • Tilbehør til fiskefrikadeller
  • Fiskesuppe
  • Forretter med fisk
    • Forretter med laks
    • Forretter med rejer
    • Forretter med tun
  • Stenbiderrogn
    • Lækre opskrifter med ørredrogn
  • Rødspætter
Her er tuntatakien serveret med en asiatisk salat.
Tuntataki

Tuntataki er simpelt at lave. Tunen skal kun have ganske kort tid på panden, så den er stegt i kanten, men stadig rå indeni.

Smugkig på ingredienser
  • ca. 250 g tun (frisk)
  • 1 spsk sesamolie eller anden madolie
  • 3 spsk sesamfrø
Stykker af varmrøget laks med syltede rødløg og hybenroser.
Varmrøget laks med sprødt og syrligt tilbehør

En rigtig flot og lækker forret med varmrøget laks og rugbrødscrunch samt syrligt tilbehør i form af syltede rødløg og kærnemælksdressing.

Smugkig på ingredienser
  • 2 skiver rugbrød
  • 120 g varmrøget laks
  • 1 dl naturel yoghurt
  • 1 dl kærnemælk
  • salt
  • syltede rødløg (se opskrift her)
  • evt. syltet hybenrose
Suppen er let at gøre dekorativ på toppen.
Varmrøget laksesuppe

Nem og anderledes laksesuppe med varmrøget laks, løg, dild og syltet rødløg, som giver suppen et friskt pift.

Smugkig på ingredienser
  • 1 spsk smør
  • 2 løg
  • 4 dl fiskefond
  • 2 1/2 dl madlavningsfløde (eller mælk - eller en blanding)
  • salt
  • hvid peber
  • 120 g varmrøget laks
  • dild
  • syltede rødløg
Fisketarens Julemiddag

Smugkig på ingredienser
  • ca. 400 g tunbøffer (gerne de frosne)
  • 2 1/2 spsk mel
  • citronpeber
  • salt
  • smør + olivenolie til stegning
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1/2 l piskefløde
  • lidt sojasauce
  • 2 1/2 tigerrejer (pr. person)
  • 2 granatæbler
Carpaccio opskrift – Kammuslinge-carpaccio

Smugkig på ingredienser
  • 12 kammuslinger
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 spsk rosenpeber
  • saften fra 2 citroner
  • purløg
  • salt
  • peber
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025