Fiskeopskrifter - side 4

Ovnbagt laks i folie - klar til servering!
Ovnbagt laks i folie

Disse ovnbagte foliepakker med laks er både sunde og lækre. I folien beholder grøntsagerne deres høje vitaminindhold, og så er de både smukke og spændstige i konsistensen.

Her kan man rigtigt se makrellernes sprøde skind.
Skindstegt makrel

Lækker opskrift på skindstegt makrel, som gør skindet sprødt samtidig med, at fisken stadig er dejligt saftig.

Helleflynder stegt i olie.
Stegt tapas

Dejlig tapas med fisk stegt sprøde i god olivenolie sammen med krydderier.

Laksetapas med rejesalat og lakserogn.
Tapas med laks

En flot og lækker tapas med røget laks, rejesalat og lakserogn. Alle ingredienserne kan købes i supermarkedet, og så er denne tapasret nem at lave.

Tunbøffer med tortellini og rucola.
Tunsteaks

Lynstegte tunsteaks med en dejlig marinade, pasta og rucola.

Mens fisken bages, er der god tid til at tilberede tilbehøret.
Fisk i fad

Fisk i fad er en god og nem hovedret for hele familien. Den både smager skønt, nærer og mætter. Server f.eks. med nye kartofler og lidt grønt.

Smager godt med brød til.
Fiskesuppe

En dejlig opskrift på fiskesuppe. Fiskesuppe er både sundt og smager utroligt godt. Ekstra lækkert med et godt brød til.

Lækker italiensk-inspireret fiskeret.
Hellefisk med pesto

Gør nemt og stressfrit din hellefisk lidt mere spændende med grøn pesto og en flot risblanding, som altsammen bages i ovnen. Det kan umuligt gå i fisk.

Indbagt laks med spinat, rød peber og løg.
Indbagt laks med spinat

Hjemmelavet, indbagt laks med spinat er en helt fantastisk hovedret. Det er nemt og lækkert, især serveret med ovnkartofler og en god hollandaise sauce.

Flot og lækker sushi.
Laksetataki

En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.

Flot anrettet på fad til 2 personers hygge.
Sashimi med tun og laks

En af de helt klassiske sushiretter, som er sprængfyldt med dejlig tun og laks. Serveres med gode grøntsager.

Her er tuntatakien serveret med en asiatisk salat.
Tuntataki

Tuntataki er simpelt at lave. Tunen skal kun have ganske kort tid på panden, så den er stegt i kanten, men stadig rå indeni.

Stykker af varmrøget laks med syltede rødløg og hybenroser.
Varmrøget laks med sprødt og syrligt tilbehør

En rigtig flot og lækker forret med varmrøget laks og rugbrødscrunch samt syrligt tilbehør i form af syltede rødløg og kærnemælksdressing.

Suppen er let at gøre dekorativ på toppen.
Varmrøget laksesuppe

Nem og anderledes laksesuppe med varmrøget laks, løg, dild og syltet rødløg, som giver suppen et friskt pift.

Fisk à la Thai

En fiskeret som bages i ovnen med traditionelle thailandske specialiteter såsom karrypasta og fish sauce. Server godt brød til.