Kager - side 5
- Pandekager
-
Æblekage
-
Banankage
-
Roulade
-
Klatkager
- Nemme kager
-
Kager med lakrids
-
Macarons
-
Fryseegnede kager
Til 4 personer
- 3 æg
- 1 1/2 dl sukker
- 3/4 dl kartoffelmel
- 2 spsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 2 1/2 dl fløde
- 1 spsk sukker
- 150 g blåbær
- 1 banan
Til 1 bradepande
- 400 g mørk chokolade
- 250 g smør
- 200 g hasselnødder
- 6 æg
- 300 g sukker
- 6 spsk kakaopulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1/2 tsk salt
Til 1 springform
- 15 Digestive kiks (svarer ca. til 190 g)
- ca. 75 g smør
- 150 g hvid chokolade
- 200 g Philadelphia naturel
- 250 g mascarpone
- 1 tsk vaniljepulver (eller korn fra vaniljestang)
- 4 æg
- 2 dl fløde
- 100 g frosne blåbær
- 100 g frosne hindbær
- 2 spsk Digestive kiks (taget fra bunden)
Til 1 bradepande
- 5 æg
- 8 dl sukker
- 2 dl olie (eller smeltet smør)
- 2 dl creme fraiche
- 3 tsk natron
- 1/2 dl kakaopulver
- 8 dl hvedemel
- 3 bananer (modne)
- 300 g chokolade
- 100 g smør (stuetemperatur)
- 250 g mascarpone
- 4 vaniljestænger
- 6 dl flormelis
- 2 spsk mælk
Til 1 springform
- 150 g sukker
- 50 g smør
- 1 dl piskefløde
- 1 knsp salt
- lidt smør (eller olie)
- 100 g mørk chokolade
- 125 g smør
- 200 g sukker
- 1 tsk vaniljepulver
- lidt salt
- 2 æg
- 100 g mel
Til 24 stk
- 100 g mørk chokolade
- 200 g hvedemel
- 50 g kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 4 tsk vaniljesukker
- 1 tsk salt
- 100 g smør
- 175 g sukker
- 3 æg
- 100 g brun farin
- 2 spsk kaffe
- 60 g mandler
- 200 g hvid chokolade
Til 14 stk
- 150 g smør (stuetempereret)
- 150 g sukker
- 100 g brun farin
- 1 æg
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 250 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- 1 tsk salt
- 100 g mørk chokolade
- 1 pk Oreo kiks
Til 6 stk
- 150 g mel
- 1 spsk sukker
- 110 g smør (koldt)
- ca. 2 1/2 spsk vand
- 100 g mandelmel (eller smuttede, blendede mandler)
- 100 g sukker
- 100 g smør (blødt)
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 æg
- 150 g fersken (konserves)
- ca. 250 g fersken (konserves)
- flormelis
- creme fraiche
- flødeskum
- vaniljeis
- vaniljecreme (se opskrift her)
- evt. bagebønner
Ingredienser
- 4 æg
- 2 dl sukker
- 200 g smør
- 200 g mørk chokolade
- 1 dl mel
- 70 g smør
- 150 g mørk chokolade
- 1 1/2 spsk sirup
- flødeskum
Til 1 springform
- 200 g mørk chokolade
- 200 g lys chokolade
- 200 g smør
- 8 æg
- 1 vaniljestang
- 200 g sukker
- 100 g chokoladespåner
Til 1 bradepande
- 175 g smør
- 500 g gulerødder
- 6 æg
- 6 dl sukker
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 8 dl hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 1/2 dl mælk
- 500 g flødeost naturel
- 200 g smør
- 6 dl flormelis
- saft fra 1/2 limefrugt
Til 12 stk
- 4 æg
- 150 g sukker
- 1 knsp salt (fint)
- 75 g hvedemel
- 3 spsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 200 g flødeost
- 2 spsk sirup
- 2 dl piskefløde
Til 40 stk
- 250 g smør (stuetempereret)
- 200 g sukker
- 2 æg
- 400 g hvedemel
- 60 g kakaopulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 knsp salt
- 150 g smør (stuetempereret)
- 175 g flormelis
- 1 vaniljestang
Til 1 bradepande
- 400 g smør
- 4 dl vand
- 150 g kogechokolade
- 2 spsk kakaopulver
- 150 g hvid chokolade
- 2 tsk vaniljeekstrakt
- 4 æg
- 7 dl sukker
- 4 tsk natron
- 9 1/2 dl hvedemel
- ca. 300 g mini skumfiduser
- evt. 60 g chokolade
Til 8 stk
- 2 spsk majsstivelse
- 2 spsk vand
- 2 spsk hvedemel
- 400 g risengrød
- evt. 1 tsk vaniljesukker eller vaniljepulver
- smør eller olie til stegning