Barbequekylling

Anderledes barbequekylling bagt i ovnen. Serveret med barbeque-ris.

  • Det ser måske lidt kedeligt ud, men det smager rigtig godt, og så er det super nemt at lave.

Til 2 personer

Fedtfattig

Smør kyllingbrysterne med olivenolie, og drys (rigelig) med barbecuekrydderi. Læg dem i et ildfast fad, og lad dem stå og trække i 15 minutter. Steges i ovnen i 20-30 minutter ved 190 grader.

Hakket løg svitses i en gryde, derefter tilsættes vand, kokosmælk, champignon, karry, barbecuekrydderi, salt, peber og bouillon. Når det koger tilsættes ris. Der skal røres i gryden med jævne mellemrum, mens risene koger. Der skal tilsættes så meget ris, at det bliver en tyk suppe.

Kyllingekødet skæres i tern og lægges ovenpå suppen, når den serveres på tallerkenen. Der kan evt. lægges en skefuld mango chutney i tallerkenen under kødet.

Indsendt af
d.
08.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.