Æggekage med pølser i ovn

En æggekage er både nem at lave, og så smager den dejligt - især når den er fyldt med tomater og små stykker pølse. Retten passer sig selv i ovnen, og den kan både bruges til morgenmad, brunch og frokost.

  • Nem æggekage med tomat, løg og pølser, som altsammen tilberedes i ovnen.

Til 3 personer

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg og mælk sammen i en skål. Krydr med salt og peber.

Smør et ildfast fad (på 20 x 30 cm) med lidt olie eller smør, og hæld æggemassen deri. Sæt fadet i ovnen.

Hak løget, halvér tomaterne og skær pølserne i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, og fordel løg, tomater og pølserne i æggemassen.

Sæt æggekagen tilbage i ovnen, og bag indtil æggemassen er stivnet. Den skal nok have ca. 20-30 minutter i alt, afhængig af ovn.

Hak eller klip purløg fint. Drys det over æggekagen ved servering, eller servér det ved siden af.

Indsendt af
d.
04.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.