Forret med kyllingesalat og bacon

Kylling og bacon er et perfekt makkerpar, og kombinationen gør denne nemme forret utroligt lækker. Den består af cremet kyllingesalat, sprød bacon og ristet brød, som altsammen anrettes flot i et glas.

  • Den lækre forret med kylling og bacon tager sig flot ud i glasset med det ristede brød på siden.
  • Forretten består bl.a. af en cremet kyllingesalat med purløg og creme fraiche.

Til 6 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom kyllingefileterne op i en gryde, og dæk dem med hønsebouillon. Bring det i kog, og lad det simre i ca. 15 minutter, til kyllingen er gennemkogt. Tag fileterne op, og læg dem på en tallerken. Lad dem køle af.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel baconskiverne herpå. Sæt bagepladen i ovnen, og steg baconen i ca. 15 minutter, til det er helt sprødt. Læg baconen på fedtsugende papir.

Skær baguetten i tynde skiver på skrå, og pensl dem med lidt olivenolie. Rist dem sprøde i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Riv kyllingefileterne i strimler, og bland kødet med creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep. Klip eller hak purløg fint, og bland det i kyllingesalaten. Smuldr baconen til små stykker, og gem lidt til pynt. Rør resten i kyllingesalaten, og smag til med salt og peber.

Fordel kyllingesalaten i små glas, og pynt med ærtespirer og lidt baconsmulder. Placér et stykke ristet brød i glasset, og servér straks.

Indsendt af
d.
04.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.