Gullasch i stegeso

Gullasch er perfekt at lave i stegeso, for oksekødet bliver sindssygt mørt og den lange stegetid giver sovsen masser af smag. Det er dejlig hyggemad, der passer sig selv i ovnen, men smager, som om man har brugt hele dagen i køkkenet.

  • Mørt oksekød, skønne grøntsager og en lækker sovs er essensen af denne lækre ret i stegeso.
  • Gullasch er supernemt at lave i stegeso, og det passer sig selv i ovnen.

Til 4 personer

Serveringsforslag

Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette bidder. Fjern kerner og de hvide hinder fra peberfrugterne, og skær dem i grove tern. Skær løgene i halve, og snit dem i skiver. Hak hvidløg fint, og kom alle grøntsagerne op i en stegeso.

Fjern fedt og sener fra okseboven, og skær den i store tern på ca. 8x8 cm. Kom kødet op i stegesoen til grøntsagerne.

Bland tomatpuré, hakkede tomater, oksebouillon, paprika og salt sammen. Krydr godt med peber, og hæld sovsen i stegesoen. Tilsæt laurbærblade, og læg låg på. Sæt stegesoen i ovnen, og tænd på 160 grader. Lad gullaschen stege i ca. 3 timer, til kødet er helt mørt og let kan trækkes fra hinanden.

Servér med f.eks. kartoffelmos eller ris.

Indsendt af
d.
04.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.