Japansk mad - Japanske opskrifter

Japanske opskrifter såsom opskrift på sushi og andet traditionel japansk mad. Ofte er retterne fyldt med sunde ingredienser som for eksempelvis grøntsager og fisk.


        Et par lækre fiskefrikadeller. Japanske fiskefrikadeller Nemme fiskefrikadeller af færdiglavet fiskefars og ris samt forårsløg, chili og ingefær, der giver en dejlig japansk-inspireret smag.

        Til 3 personer

        Fantastisk tuntatar med ristede sesamfrø på toppen. Tuntatar med wasabi Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.

        Til 4 personer

        Fedtfattig opskrift
        Flot anrettet på fad til 2 personers hygge. Sashimi med tun og laks En af de helt klassiske sushiretter, som er sprængfyldt med dejlig tun og laks. Serveres med gode grøntsager.

        Til 2 personer

        Fedtfattig opskrift
        Japansk fondue Fondue på japansk. En meget spændende måde at lave fondue på.

        Ingredienser

        Laks - Opskrift på laks Opskrift på laks som er typisk japansk.

        Ingredienser

        Riskugler Overraskende lækkert og simpelt tilbehør.

        Til 4 personer

        Fedtfattig opskrift
        Tempura dip Prøv denne fantastiske japanske ret. Den er nem og velsmagende.

        Ingredienser

        Fedtfattig opskrift

        Modtag ugens opskrift

        Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.