Grøntsager - side 2
Til 4 personer
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 150 g champignoner
- 100 g broccoli
- olie
- 1 ds hakkede tomater
- 2 dl ris
- 1 grøntsagsbouillon
- 600 g kyllingeoverlår eller kyllingelår
- vand (kogende)
- salt
- peber
Til 3 personer
- 450 g kartofler
- 200 g gulerødder (små)
- 2 rødløg
- 6 fed hvidløg
- 6 tomater (små)
- olie
- tørret rosmarin
- 3 kyllingeoverlår
- urtesalt
- groft salt
Til 4 personer
- 4 gulerødder
- 200 g knoldselleri (vægt uden skræl)
- 2 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 500 g hakket oksekød
- 4 dl rødvin
- 4 ds flåede tomater
- 1 bdt persille
- salt
- peber
Til 4 personer
- 1 bdt basilikum (tørret basilikum kan også bruges)
- 1 fed hvidløg
- 2 ds hakkede tomater
- evt. 2 spsk balsamico
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- Lidt olie til at smøre fadet og dryppe over grønsagerne
- 6 tomater
- 1/2 aubergine
- 1 squash
- 3 rødløg (pillede)
- lidt tørret oregano eller basilikum
- ca. 40 g parmesanost
Til 2 personer
- 4 gulerødder
- 300 g kartofler
- 2 porrer
- 2 dl piskefløde
- saften fra 1/2 citron
- 2 dl hvidvin eller bouillon
- salt
- peber
- 300 g torskefilet
Til 3 personer
- 3 løg
- ca. 25 g smør
- 3 fed hvidløg
- 1 ds kokosmælk
- 2 dl vand
- 2 terninger bouillon
- 4 gulerødder
- 100 g bacontern
- 600 g frosne ærter
- 100 g spinat
- 2 spsk creme fraiche (høj fedtprocent)
Til 3 personer
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie + lidt ekstra til at smøre fadet med
- 500 g hakket oksekød
- 300 g kartofler
- 2 peberfrugter
- 2 tomater
- 150 g revet mozzarella eller andet ost
- 6 æg
- 4 spsk mælk
- salt
- peber
- evt. 2 forårsløg til pynt
Til 4 personer
- 1 løg (stort)
- 2 peberfrugter
- 2 gulerødder
- 1 spsk olie
- 3 fed hvidløg
- 500 g hakket oksekød
- 1 1/2 tsk oregano
- 2 tsk spidskommen
- 1/2 tsk cayennepeber
- 70 g tomatpuré
- 2 ds hakkede tomater
- salt
- peber
- 400 g søde kartofler
- 200 g hytteost
- 1 æg
- 1/2 dl mælk
- 150 g spinat (optøet)
- 1/2 kugle mozzarella ost (eller cheddarost)
Til 2 personer
- 150 g saltede peanuts
- 1 æg
- 1 kyllingebryst
- olie
- 1 avocado
- 2 gulerødder
- 1/2 agurk
- 80 g bønnespirer
- 1 pk rispapir (10 stykker)
- 1 1/2 dl kokosmælk
- 2 spsk peanutbutter (med top)
- 1 fed hvidløg
- 1/4 limefrugt
- 1 spsk sojasauce
- evt. ekstra sojasauce
Til 2 personer
- 2 dl ris
- 1 rød peberfrugt
- 1 gulerod (stor)
- 1/2 squash
- 3 forårsløg
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk sød chilisauce
- 2 spsk sojasauce
- 2 spsk østerssauce
- 1 æg
- 2 kyllingebryster
- olie
- salt
- peber
Til 15 stk
- 12 dadler
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 4 dl havregryn
- 2 dl mandler
- 2 gulerødder
- 1/2 squash
- 1 æble
- 2 tsk kanel
- 1/2 tsk kardemomme
- 1 tsk bagepulver
- 1 nip salt
Til 3 personer
- 1 bøf (á 350 g)
- 1 1/2 dl hoisinsauce
- 1/2 limefrugt
- 2 fed hvidløg
- salt
- peber
- 1 spsk olie
- 200 g spidskål
- 150 g sukkerærter
- 3 gulerødder
- 4 forårsløg
- 250 g nudler
- frisk limefrugt
- ristede sesamfrø