Tilbehør - side 4

Hvidløgscroutoner er en perfekt måde at få godt tilbehør til din salat eller hovedret. Meget simpelt og hurtigt at lave.

Lækre løgringe svøbt i bacon, som er ultranemme at lave, da de blot skal bages i ovnen. De søde løg smager fantastisk sammen med den sprøde, salte bacon som f.eks. en lille snack eller som fyld i en burger.

Blød og lækker avocadocreme med feta, som er ultra hurtig at bikse sammen og kan serveres som en suveræn dip eller dressing.

Nemt og lækkert tilbehør: Bagt græskar med cremet feta og en skøn dressing med honning og balsamico, som passer rigtig godt til.

Lækre bagte rødbeder med balsamico, honning og appelsin - simpelt tilbehør, der smager helt forrygende.

Dejligt tilbehør til f.eks. en god bøf eller andet kød.

Det tager ikke mange minutter at lave glaserede løg og så har du et lækkert tilbehør til f.eks. krebinetter, bøffer eller vegetarretter.

Hummus med avocado og koriander er nemt at lave og utroligt alsidigt. Server den som prægtigt tilbehør til middagen, som sund dip eller anvend som smørepålæg.

Opdag og oplev velsmagende kartoffelpandekager med denne opskrift, et velsmagende og lidt utraditionelt tilbehør til f.eks. kødretter.

Utrolig nem opskrift på det fineste grønne ramsløgsalt, som både smager skønt og pynter på alt fra smørrebrød og blødkogte æg til pasta- og kødretter.

Det er utroligt nemt at lave sin egen svampeketchup, og den har meget mere smag og en bedre struktur end den kedelige købe-ketchup.

Grøntsagerne svitses lidt, krydres simpelt, småsimrer i kort tid og du har noget tilbehør, som passer godt til de fleste retter og som din krop også bliver glad for.

Nem og populær opskrift på humus, hvor du ikke behøver at sætte kikærterne i blød. Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.

Denne dejlige ret har sin oprindelse i Spanien, hvor ris med ost og tomater er brugt som tilbehør til mange forskellige kødretter. Det er alle tiders opskrift!

Rysteribs er et dejligt tilbehør til gode danske kødretter som f.eks. frikadeller. Den rigtige blanding af sødt og surt giver en fantastisk smag.