Tilbehør - side 4

Giver et ekstra pift til en salat eller lignende.
Hvidløgscroutoner

Hvidløgscroutoner er en perfekt måde at få godt tilbehør til din salat eller hovedret. Meget simpelt og hurtigt at lave.

Lækre og sprøde løgringe i baconsvøb.
Løgringe med bacon i ovn

Lækre løgringe svøbt i bacon, som er ultranemme at lave, da de blot skal bages i ovnen. De søde løg smager fantastisk sammen med den sprøde, salte bacon som f.eks. en lille snack eller som fyld i en burger.

Blød, cremet og lækker - den her avocadocreme med feta er slet ikke til at holde nallerne fra.
Avocadocreme med feta

Blød og lækker avocadocreme med feta, som er ultra hurtig at bikse sammen og kan serveres som en suveræn dip eller dressing.

Ovnbagte stykker af græskar med smuldret feta og dressing dryppet henover.
Bagt græskar med feta

Nemt og lækkert tilbehør: Bagt græskar med cremet feta og en skøn dressing med honning og balsamico, som passer rigtig godt til.

De bagte rødbeder karamelliserer, når de bages i ovnen og bliver ekstra lækre.
Bagte rødbeder med balsamico

Lækre bagte rødbeder med balsamico, honning og appelsin - simpelt tilbehør, der smager helt forrygende.

Det er nemt at lave dette lækre tilbehør.
Glaserede forårsløg

Dejligt tilbehør til f.eks. en god bøf eller andet kød.

Gyldne glaserede løg er lækkert tilbehør til f.eks. kødretter eller vegetarmad.
Glaserede løg, kolde

Det tager ikke mange minutter at lave glaserede løg og så har du et lækkert tilbehør til f.eks. krebinetter, bøffer eller vegetarretter.

Hummus med avocado, koriander og en let, creamy tekstur.
Hummus med avocado og koriander

Hummus med avocado og koriander er nemt at lave og utroligt alsidigt. Server den som prægtigt tilbehør til middagen, som sund dip eller anvend som smørepålæg.

Der skal ikke spares på fedtstoffet i denne opskrift.
Kartoffelpandekage

Opdag og oplev velsmagende kartoffelpandekager med denne opskrift, et velsmagende og lidt utraditionelt tilbehør til f.eks. kødretter.

Ramsløgsalt er flot, grønt blikfang.
Ramsløgsalt

Utrolig nem opskrift på det fineste grønne ramsløgsalt, som både smager skønt og pynter på alt fra smørrebrød og blødkogte æg til pasta- og kødretter.

Svampeketchup med en god, grov struktur.
Svampeketchup

Det er utroligt nemt at lave sin egen svampeketchup, og den har meget mere smag og en bedre struktur end den kedelige købe-ketchup.

Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.
Humus

Nem og populær opskrift på humus, hvor du ikke behøver at sætte kikærterne i blød. Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.

Spanske ris med ost.
Ris med ost

Denne dejlige ret har sin oprindelse i Spanien, hvor ris med ost og tomater er brugt som tilbehør til mange forskellige kødretter. Det er alle tiders opskrift!

En god måde at bruge sine ribs på.
Rysteribs

Rysteribs er et dejligt tilbehør til gode danske kødretter som f.eks. frikadeller. Den rigtige blanding af sødt og surt giver en fantastisk smag.

Rødbedegratinen med ost på toppen.
Rødbedegratin

Det er nemt at lave rødbedegratin, og det er lækkert tilbehør til f.eks. en god bøf, steg eller noget helt andet.