Bowler og Punch - side 3

Malibu Squeeze Punch

En rigtig sommerpunch med limonade og malibu. Laves i en stor bowle så der er nok til alle dine gæster.

Melon bowle

Opskrift på en god drinks bowle med honningmelon, rhinskvin og mousserende vin. Det hele blandes med en lage af sukker, citron og maraschino likør.

Midori Punch

Nem punch som kan laves få minutter før gæsterne kommer, blot frugten er skåret. Midori punch har en god smag af melon og citron.

Mosel bowle

En Mosel bowle indeholder selvfølgelig Moselvin, men også mousserende vin og citron. Denne bowle er utrolig nem at lave og kan sagtens forberedes i god tid inden gæsterne kommer.

Mount Everest

Opskrift på en lækker syrlig drink lavet med grapesodavand, martini og vodka. Nydes bedst når den er afkølet.

Orange Tea Punch

Opskrift på en varm punch lavet med appelsin, citron, cognac, farin og en god stærk te. En rigtig god drink at servere dine gæster, især hvis det har været en kold dag.

Ostindisk bowle

Denne punch er lavet med cognac, cointreau, Madeira, Rhinskvin, champagne og frisk frugt. Skal helst laves nogle timer inden servering, så det kan nå at trække - det giver nemlig den bedste smag.

Peach bowle

Opskrift på en god bowle med smag af fersken og appelsin. Kan laves få minutter før dine gæster kommer!

Pimm's bowle

Opskrift på en god bowle med rom, vermouth, Pimm's no 1, sæsonens frugter og isterninger lavet af appelsinjuice. Serveres med spiselige blomster i hvilket gør bowlen extra festlig.

Rhinksvin bowle med citroner

En forfriskende bowle med rhinskvin, te og citronsaft. Er nem at lave og skal helst serveres iskold med citronskiver i.

Rhinksvin bowle med druer

Opskrift på en bowle med rhinskvin, rom, mousserende vin og vindruer, som er utrolig nem at lave. Serveres iskold.

Rhinksvinbowle med mandariner

Denne bowle har lidt smag af jul, da den laves med cognac, mandariner og nelliker. Laves i lidt god tid, da blandingen skal have lov til at trække inden servering.

Rocky Mountain Bowle

Denne bowle indeholder lækkert frugt som blandes med sukker, citronsaft, rom og maraschino likør som skal trække i køleskabet i blot 30 min. Vin og danskvand hældes i lige inden serveringen.

Slots Punch

Opskrift på en stærk punch lavet med rhinskvin, rom og sukker. Sukkeret skal antændes og brændes sammen med rom inden det tilsættes, hvilket giver drinken en karakteristisk smag.

Spansk bowle

Opskrift på en bowle som er en sand fryd for øjet. Bowlen får sin flotte farve fra grenadine, appelsinlikør og rosévin. Indeholder desuden en lidt atypisk ingrediens, nemlig grønne oliven.