Hellefisk i fad med porrer

Til 4 personer
  • 3/4 kg hellefiskfilet (frisk)
  • 4 porrer (fintsnittede)
  • 1 fennikel
  • salt
  • peber
  • citronsaft
  • 1 dl grøntsagsbouillon eller vand
  • 2 spsk persille (hakket)
  • creme fraiche dressing

I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner.

Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rod skiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.

Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér creme fraiche dressing til.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori: