Sunde opskrifter

Alletiders sunde opskrifter. Sådan betegner vi vores mest populære fedtfattige opskrifter. Prøv f.eks. de sunde boller, muffins eller en sund dessert.

Sund mad behøver bestemt ikke at være besværligt eller kedeligt. Her har vi samlet vores mest populære sunde opskrifter, og de er både nemme at lave og så smager de godt.

Opskrift på sundt bagværk

Brød udgør en væsentlig del af vores måltider, men desværre er meget hvidt brød ikke specielt sundt - snarere tværtimod. Det er vigtigt at få masser af fibre, og det får du i disse sunde boller.
Det er også muligt at kombinere bagværk med sunde grøntsager. Prøv f.eks. disse sunde muffins med gulerødder, selleri, løg, porre og kalkun.

Salat og dressing

Alle ved at det er vigtigt at spise masser af grøntsager. Ofte indeholder rå grøntsager flere vitaminer end hvis de er blevet kogt eller bagt. Derfor er salater en rigtig god måde, at få de nødvendige vitaminer på. Prøv vores rødkålssalat, som er velegnet tilbehør til alle kødretter. Du kan altså sagtens spise en god bøf, og samtidig få noget sundt. En anden mulighed er denne bønnesalat, der er fedtfattig selvom den indeholder sprøde bacontern.
Salat og dressing hænger uløseligt sammen, og hvis du er en af dem der ikke kan spise salat uden dressing, så er det ikke nok at finde sunde opskrifter på salat. Derfor anbefaler vi denne sunde hvidløgsdressing.

Sund dessert

Selvom man skal leve sundt, behøver man ikke undvære dessert. Frugtsalat er en populær dessert, og så indeholder det en masse vitaminer. Du kan også prøve en af vores mest populære sunde opskrifter, sund chokolademousse.

Du kan læse mere om sund kost her.Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.