Spansk Klipfisk

Traditionel spansk ret på klipfisk

Ingredienser
  • 500 g klipfisk
  • 8 kartofler
  • 3 løg
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 dl olivenolie
  • evt. 1/4 chili
  • evt. cayennepeber
  • 6 tomater
  • evt. salt

Klipfisken udvandes i et døgn - skift vand et par gange.

Skær klipfisken i strimler som pommes frites. Skær løg og kartofler i skiver. Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle.
Hæld tomatpure ved og drys med en anelse cayennepeber. Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden - fjern chilien før serveringen.

Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme.

Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved. Lad gryden koge yderligere 10-12 minutter. Server rygende varm med baguette/flüte til.
Den portugisiske hvidvin - vino Verde er selvskreven.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: